Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
کسی از تهران در چند روز آینده میره کانادا؟من یک بسته نامه پستی دارم برای ونکوور
2021-09-13 06:13:00
Canada
عمومی
#تهران
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#تهران
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
من ميخواهم از اينجا وكالت فروش ماشين به شخصى در تهران بدهم شما اطلاع داريد كه بايد چكار كنم ??????
2021-08-31 07:41:00
#Toronto
[تهران]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان در مقایسه با دانشگاههایی مثل شریف و تهران اعتباری داره برای اپلای در دانشگاههای کانادا؟
2021-08-31 10:05:00
#Canada
[کارشناسی ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
با ان اگر گروه یا موسسه ای رو میشناسید که بتونم از طریقشون برای مهاجرت دخترم که پزشک و دانشجوی تخصص دانشگاه تهران هست اقدام کنم ممنون میشم بهم معرفی کنید
2021-09-01 21:11:00
#Montreal
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
مکانیک ماشین الات راهسازی هستم درایران (تهران)کسی اگر میتونه امکانات کار در کانادا را ایجاد کنه در خدمتم
2021-09-02 02:59:00
#Vancouver
[کار در کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من رشته کارشناسیم شهرسازی بوده از دانشگاه تهران جنوب ارشد طراحی لباس و پارچه میخوام بخونم خواستم بدونم اپلای دانشگاه ازاد و دولتی چه فرقی دارن؟ نحوه اپلای کردنشون چطوریه؟ بورسیه چقدرشو میدن؟ کسی هست که اپلای کرده باشه تو رشته طراحی لباس و پارچه؟ و یا اطلاعاتی دارین؟
2021-09-02 06:48:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
لطفا مرا در باره الزام ارایه تست PCR منفی با وجود واکسیناسیون کامل در پرواز لوفت تانزا به تهران و ورود به کشور راهنمایی بفرمایید اگر لازم است کجا تست معتبر و مورد پذیرش با هزینه کم قابل انجام هست؟ ما در تورنهیل ساکن هستیم پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما ممنونم تندرست و شادکام باشید.
2021-09-02 18:57:00
#Toronto
[راهنمایی بفرمایید]
عمومی
0
Votes
0
Answers
41
Views
در تهران مرکزی هستش برای واکسیناسیون کسایی که ویزا دارن ؟
2021-09-03 03:58:00
#Canada
[تهران]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی از مراحل آزادسازی مدرک در ایران از طریق کاریابی اطلاع داره؟ یا گروهی سراغ دارین مرتبط با این موضوع؟ مدرک من بیش از یکسال در کاریابی بوده (تهران)، الان میخام برم ایران... باید برم کاریابی مجدد یا مستقیم برم اداره کار؟
2021-09-05 07:40:00
#Vancouver
[تهران]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام دوستانبرای تمدید پاسپورت در سامانه میخک یک مدرک اقامتی و مدرک اثبات مقیم بودن میخواد. میشه اگه کسی از دوستان فرق این دو را می دانند بفرمایند. می تونم ورک پرمیتم و بی سی ای دیم یا گواهینامه رو بفرستم؟در ضمن در رابطه با عکس ایا عکس ها باید کمتر از 6 ماه پیش گرفته شده باشند یا شرایطی هست؟
2024-01-14 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
کسی از تهران در چند روز آینده میره کانادا؟من یک بسته نامه پستی دارم برای ونکوور، هزینه شم میدم
2021-09-14 03:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal